Enorm lättnad...

Idag har varit en av de absolut tuffaste och jobbigaste dagarna någonsin. Har aldrig varit så jävla nervös som jag var idag inför den muntliga examinationen vi hade idag.
Jag trodde jag skulle börja gråta så dåligt jag mådde. Och inte blev det bättre av att lyssna på mina klasskamrater som varit innan mig och Andreas. Dem sa att det var så hemskt och att dem var helt förstörda.

Nåja, redovisningen gick bra och Johan (min basgruppsledare)  skrattade rejält åt en del av de saker vi visade i filmen. Det gick bra. En liten komplettering efter filmen av mig och andreas gjorde förhoppningsvis nytta och vi fick godkänt båda två. SKÖÖÖÖÖNT!

När jag kom hem blev det lite sömn och vila för att sedan ta på sig en massa kläder. (EFTERSOM DET BÖRJADE SNÖA) Därefter skulle jag och Björn dra till Lindängen för att kolla A-laget möta Olympic. Jag var ganska skeptisk över att det skulle bli match med tanke på vädret. Björn å andra sidan var dock säker på att det skulle bli match.
Halvvägs till Lindängen fick vi reda på att matchen var inställd.

Aja, vi vände om igen och tog en sväng in om klubbstugan där vi pratade lite med kanslichefen och caféansvarige.


Ett litet meddelande till Sanna Nielsen och Linda Bengtzing: Behöver ni tröst för att ni inte vann melodifestivalen ställer jag gärna upp.
För övrigt en bra Melodifestival med många bra låtar...


Grattis Socialdemokraterna!

Detta inlägget kommer antagligen få många reaktioner och jag brukar inte föredra att ta upp politiska inlägg i min blogg då jag bara blir trött på just det ämnet.
Jag gör det ändå idag!

Jag vill gratulera Malmös socialdemokrater! Ni har fått Malmö dit ni ville. Malmö har blivit ett litet New York eller Chicago med en massa bankrån, butiksrån, bilbomber, bombhot.
Till och med min gamla grundskola har blivit bombhotad. Hur fuckat är inte det?
Socialdemokraterna har nog fört den absolut fegaste politik man kan tänka sig.
Som jag ser det kör Socialdemokraterna fortfarande med en "Vi-vill-vara-alla-till-lags" demokrati.
Det går inte. Man kan inte vara så naiv och tro att man kan vara alla till lags.
Visst med Moderaternas politik blir det svårare för arbetslösa att få det att gå runt och det kan väl kännas lite som att dem sparkar på dem som redan ligger.  Men jag tycker det känns som att Socialdemokraterna försöker fiska röster från Alliansen genom att slicka folkets röv och fjäska. 
Men det Sossarna inte tänkt på är att ger man lillfingret tar dem hela handen. Det är det som hänt nu. Bränderna i Rosengård, bilbomberna nu senast, bankrånen OCH bombhot på en grundskola där eleverna är mellan 6 och 15 år.
Nä, tuffa till er nu Socialdemokraterna. Med den utveckling vi har idag dröjer det nog inte länge förrän fler och fler går över till Alliansens sida även i Malmö.
Inte för att det gör mig något...


Fotbollsträningen är igång igen för min del. Skönt så in i helvete att få träna igen. Lite synd att man är så klent byggd bara. Man springer runt och är rädd för att man ska gå i sönder igen. Hoppas att man håller sig hel nu framöver. Jag känner redan att jag är långt efter alla dem andra. Måste nog ta mig i kragen och träna lite på egen hand. Annars kommer jag aldrig att orka under säsongen.
 


Sna

RSS 2.0