Dra åt helvete!

Ja, detta är ett argsint och direkt riktat inlägg till den där förbannade gruppen som kallar sig "Stoppa matchen"

Helt ärligt? Har ni huvet uppkört i röven eller? Vad tänker ni på? Jag är inte någon jättesupporter av Tennis egentligen och jag hade nog i vanliga fall inte tittat på matchen utan bara sett reultatet i efterhand. Men det som "Stoppa matchen"-gruppen gör är att spotta på allt vad idrott heter.

Visst, Israel är inte guds bästa barn, men inte fan har det något att göra med den här tennismatchen?
Visst, ni i den jävla gruppen tror ni gör någon nytta men det kan jag säga er att det gör ni inte. Ni förstör för den svenska idrotten. Det svenska näringslivet.

Varför gör ni detta egentligen? Tror ni att den patetiska lilla skara ni innefattar gör någon skillnad? Är det för att ni vet att ni själv är så jäkla dåliga på sport att ni tycker att andra inte ska få utöva den då?

Tror ni att ni kan göra skillnad så skulle jag vilja be er att åka till Israel och ställa er där med era idiotiska ramsor och pinsamma skyltar.

DAVIS CUP! Tennisen svar på VM i fotboll eller OS i hockey. Fattar ni hur stort det är att det är i Malmö? Nej, men visst, kom ni hit och fucka det då. "För Israeler är ju dumma i huvet".
Men vet ni vad? Ni är fan ta mig ännu jävla dummare än vad dem är.

Läste på text-tv att er ledare sa något i stil med att det är svårt att demonstrera med folk som beter sig som idioter.
Jag skulle vilja dela upp er i två kategorier: Idioter (Ni som "fredligt" demonstrerar med klatschiga ramsor a'la 70-tal) och extrema idioter som har något mer fel i huvudet och måste bete sig som apor genom våld och extremidioti.

Jag vet att jag inte är ensam om att tycka som jag gör och jag hoppas att fler och fler inser att dessa idioter förstör för oss som älskar idrott och vad den står för.

Det jag inte fattar är att ni (jag forstätter nog kalla er idioter) inte förstår att IDROTTEN OM NÅGOT ÄR ENANDE!

Men jag kan förstå att det är svårt att inse om man har huvudet uppkört där skiten ska komma ut...
Men nog om er nu...ni har förstört tillräckligt....



Tack och lov fanns det inte några idioter som demonstrerade mot Färs och Frosta Sparbankscup. Mina smågrabbar spelade nämligen idag. Fan va kul det var. 10 åringarna gick till semifinal där de tyvärr förlorade men fyfan vad roligt det är att vara med grabbarna.
Jag blir mäkta stolt alltid...Grabbarna ger mig glädje...

We all could need some guidance!

Den senaste tiden har jag gått och tvivlat på mitt val av utbildning. Det är inget nytt jag nämner på bloggen men, det känns bara mer och mer fel och de flesta jag pratar med tycker jag gör fel om jag hoppar av. "Det är till att slänga bort en utbildning". En mindre grupp säger: "Hoppa av!" och en tredje part säger "Gör som du vill, det är du som bestämmer".
Det sistnämnda är det jag egentligen vill höra, jag menar jag är vuxen, jag fattar mina egna beslut.

För ett litet tag sedan kom en av mina grabbar till mig på träningen och sa att han inte längre kände för att spela fotboll längre. Han hade tappat motivationen. Jag sa det jag tyckte var bäst: "Det är okej. Ta en time out, fundera på vad du vill. Känner du för att spela igen är du välkommen". That makes sense to everyone right? Det visade sig i detta fallet att det inte gjorde det för grabben. Jag sa ju i princip till honom: "Du bestämmer själv. Jag bestämmer inte om du ska träna eller inte".
Vid ett samtal med hans mamma ett par dagar senare kom det fram att vad grabben egentligen velat höra var att jag skulle säga: "Jag tycker inte att du ska sluta. Jag vill att du fortsätter". Och där e ju en grej som verkligen makes sense. Om jag som är 21 år inte klarar av att bestämma själv i sådana situationer, hur ska jag då kunna förvänta mig att en 10-åring ska kunna fatta egna, faktiskt, viktiga beslut?

Det är fascinerande hur två egentligen helt oberoende situationer på något sätt förs samman. Det känns mer och mer som om smågrabbarna färgar av sig på hela min vardag. Något jag trivs något enormt med.



Vill ni ha något mysigt att lyssna på när ni är ensamma eller myser med någon nära? Ladda ner något av IL DIVOS album. Ancora eller The Promise. Skivorna är gudomliga och killarna har enorma röster.

RSS 2.0