Magaluf Del 2

Dag 5 Onsdag - La Bodega borrar in sig i våra hjärtan!

Vaknar runt 12
av att telefonen ringer. Det är inget nummer jag känner igen så i vanliga fall hade jag struntat i det när det ringer och jag sover men denna gången svarade jag och jag möts av en röst som säger: "Har du problem med mig?" på en något knacklig svenska. Först tänker jag: "vafan, vem e nu du?" sen kommer jag till insikt att det är ju fan ta mig Arber från jobb. Jag tror att han under en vecka frågade mig typ 100 gånger om jag hade problem med honom. På skoj naturlgtvis. Senare i samtalet så säger han att om jag och Kula någonsin får problem så ska vi komma till honom och han ska hjälpa oss. Men inte med våld. Han ska ha dialog med dem som bråkar med oss. Jävla skön lirare. Efter en lten stund tar Bönne över telefonen och säger en sak som får mig att bli nöjd: "Vi har skitkasst väder". Lite grymt då att vi har 35 grader hos oss.

I och med att jag blev väckt av telefonen så var det nästan en omöjlighet att somna om så jag bestämde mig för att väcka någon av de andra för att gå ut till poolen och sola lite och bada. Ligger vid poolen ett par timmar och lyssnar till Stockholmstjejernas diskussioner om gårdagen m.m.
Dem verkade ha en ganska trevlig kväll inne på Casablanca.

Efter några timmars solande gav vi oss iväg för att för första gången bemöta den så omtalade resturangen: LA BODEGA. Innan vår avresa fick vi tipset om att äta där då dem serverade världens absolut godaste mat. Så vi tänkte: What the hell, vi prövar det. När vi kom dit togs vi emot av en schysst kille som var från Hässleholm. Han frågade oss om vi varit där tidigare och vi svarade naturligtvis att vi inte hade det.
Då rekommenderade han starkt att vi skulle prova deras Fajitas. Frästa grönsaker med valfri fyllning, tunnbröd i massor och tre goda såser i Aioli, Guacamole och Salsa. Vi nappade på förslaget och jag, gren och tonny valde Fajitas Combo med kyckling och beef. Kula valde Fajitas med bara Kyckling.

Och det var som legenden sa: Den absolut härligast och grymmaste matupplevelse jag varit med om. Det var starkt så in i helvete men gott va det. man kunde inte få nog av det och man fick så mycket att magen nästan skulle spricka. Jag trodde inte man kunde bli förälskad i en resturang men jag blev det.
En annan skön grej på La Bodega var att vi av Staffan och Simon fått höra att där jobbade en tjej som hette Ofelia som var hur underbar som helst och hur trevlig och go som helst. Saken va bara den att hon var så liten. hon va ganska liten. Inget fel i det. Men när jag såg henne så skrattade jag inte för att hon såg konstig ut utan för att Staffan och Simon berättat att när dem var i Magaluf så hade dem två och Fjortis snackat om att när man såg på Ofelia så fick man känslan av att man bara ville kasta en i väggen och när jag såg Ofelia och fick upp tanken i huvudet så såg det jäkligt komiskt ut. Nu försökte vi aldrig det. Men tanken på hur det skulle vara finns fortfarande hos mig.

Efter maten gick vi mot vårt hotell. På vägen stannade vi till vid en arkadhall och spelade lite basket. Tonny verkade ha mest flyt och vann alla omgångar medan vi andra tre fick turas om att hamna på de tre andra platserna.
Förfest på vårt hotellrum som det brukar vara. Dock hade vi oturen att det hade flyttat in en tråkig familj. PÅ ETT UNGDOMSHOTELL I MAGALUF!!!! Och denna familjen tyckte inte om att spelade musik så sent så hotellpersonalen fick komma och be oss att stänga av musiken. Detta var ganska bull men det fick inte ner vårat humör utan vi fortsatte dricka lite utan vår musik och sen bar det av med Taxi till Grabbarna Grus.
När taxin stannar så får vi en jäkla service och personalen på Grabbarna öppnar dörren till oss. Verkligen schysst. Av vad jag har fått erfara så var det den välkända Boten Anna som öppnade vår dörr. Ganska fräsigt om man tänker efter. Beställde en piggelin då personalen på Grabbarna Grus faktiskt gjort en god sådan kvällen innan. Dock fick jag ingen Piggelin men väl en P2 eftersom det hade blivit någon felbeställning och jag sa att jag kunde ta dem så att de slapp hälla ut dem. Jag fick självklart de 3 drinkarna för reducerat pris. 2.50? stycke. Ganska fair deal.

Kvällen gick vidare och vi bestämde oss för att gå till vår avslutningsplats: Casablanca. Mycket folk och vi träffade en polare från Malmö, Tim. Efter att ha varit på Casablanca ett tag sa Tim: Vi drar här ifrån nu, det är bara en korvfest ändå. Okej, sa vi och vi gick till Den Glade Viking där det blev dans och fullt ös. Men efter ett tag där så var det dags för dem att stänga så vi gick ut för att bestämma nästa ställe. Tim och Danne ville hitta någon soft pub medan Gren ville dra in på Casablanca igen. Jag och Tonny däremot var ganska trötta och något förkylda så vi bestämde oss för att gå hem och nanna kudden. Vilket vi gjorde....



Dag 6 Torsdag - First contact on the last night with the Danish girls

Torsdagen blev
ganska lugn mitt på dagen. Många av oss var trötta och det fanns inte mycket engagemang för att hitta på något. Käka på KFC och kollade på en väldigt "imponerande" människa som tjänade pengar på att sitta still och låtsas vara en staty. Måttligt roande.

Kvällen däremot blev lite mer livad. Carro och Lydia som också bodde på hotellet kom ner och frågade ifall dem fick förfesta med oss. Vi är inte sånna som tackar nej till det utan vi bjöd in dem på förfest och hade jäkla trevligt. Nästan för trevligt för en av oss. Han kom nämligen aldrig ut. Han fick stanna hemma på rummet. Efter att ha hällt i sig lite för mycket. Hemskt vad vissa gör i kvinnligt sällskap. I alla fall vi andra tre plus tjejerna drog iväg och jag kommer ärligt talat inte ihåg ifall vi mellanlandade på någon pub eller bar eller om vi drog direk in på Casablanca.
Hur som helst så var vi i alla fall inne på Casablanca och vi hade skittrevligt där. Inne på Casablanca fick jag syn på en av de danska pigerna som bodde på samma hotell som oss och tänkte att vafan man kan väl gå fram och snacka lite med henne. Det visade sig att hon var ganska trevlig och hennes kompis anslöt sedan till vårt bord och strax därefter anslöt Gren också till bordet och vi fyra snackade rätt länge. Efter ett tag fick jag syn på Wrangel vid baren och sprang bort där en kort stund för att snacka lite med honom. Samtidigt började ett gäng stockholmare sjunga ramsor om Stockholm och vi ville ju inte vara sämre så vi sjöng ramsor om skåne. Det gillades tydligen inte och 08.orna började sjunga att vi skulle förena skåne med danmark. Inte fan tar vi skåningar illa upp för det så vi sjöng med och stockholmarna blev argare. Därefter sjöng vi, något provocerande, en sång om att Stockholm är en förort till Malmö. Inte heller detta gillades varpå en av stockholmarna började knuffas. Vad som sedan sades är för mig en mörk ruta men jag fick i alla fall ta emot fler knuffar. Sen vet jag med mig att jag sa till både Wrangel och Artur: Om dem knuffar mig en gång till blir det bråk, backar ni upp mig? Och ni som känner mig vet att jag aldrig skulle starta en fight. Knappt ens delta i en så ni kanske förstår hur full och irriterad jag var? Hur som helst så blev det aldrig något bråk då danskorna drog med mig ut och vi började gå hemåt mot hotellet.

Väl på hotellet bjöd vi danskorna på mera groggar och vi satt och snackade och hade det väldigt trevligt. In på rummet kom sedan Tonny med en av hotellets stockholmstjejer. Den tjej som hade varit samtalsämne hela veckan. Och Tonny hade henne i sina armar. Way to go Tonny! Det framgick sedan att Tonny var helt såld. Han längtade som fan tills han stack upp till Stockholm för sin militärtjänstgöring inom Militärpolisen. Han ska ju göra den i stockholm.  Glad för hans skull.
hur som helst våra danskor skulle hem dagen efter och var tvungna att gå från oss vid 08.00 för att packa då deras buss gick 11.00. Lite synd att man tog kontakt med dem så sent. Men men..inget att göra något åt.



Dag 7 Fredag - Den dag som i efterhand påverkat mig mest.

Fredagen började med
väckning på rummet då Tonny kom in klockan 10.00. 10.00!!!!! Vi hade bara fått knappt två timmars sömn. Aja, han fick med oss upp till poolen där man i alla fall kunde vila lite. Vi låg vid poolen nästan hela dagen då alla var sega. Tonnys dröm och hennes väninnor skulle åka hem denna dag och Tonny var nog lite ledsen för det. Hehe.

På eftermiddagen blev det en liten promenad mot La Bodega. Det var bara en sak och Tonny påpekade det. Vi var ute i ganska för mycket god tid. La Bodega öppnade 18.30 och vi hade nästan en timme kvar tills dess. Vi satte oss på en bänk en stund med en läsk i handen och jag somnade till lite. Då passade Gren och dem andra på att ta bilder på mig. Inte snällt men faktiskt lite småkul.
När vi äntligen kunde sätta oss ner vi bord på La Bodega så vandrade Artur, Wrangel och Wingman förbi. Dem berättade att Wingman på morgonen hade varit tvungna att springa för livet då deras grannar busat lite med en av kristianstadgrabbarnas grejer inne på hotellrummet. Den här grabben trodde att det var Wingman och blev rasande och dem hade tydligen hoppat från balkong till balkong. Låter läskig men komiskt.

Kvällen som följde blev en liten förfest hos Wrangel och hans liga. Vi skulle alla på räkfrossa på Casablanca. En trevlig smånätt förfest. Vid 23.00 gick jag, tonny, gren och Kula mot Casablanca för att inte komma för sent. Det va ju bara gratis dricka mellan 23-02. Man måste utnyttja tillfällena. Jag satte mig först vid Tonny, Kula, Gren och Tim och Danne. När jag sedan såg att Wrangel och company anlände flyttade jag bort till dem. Det blev en trevlig kväll. Inte bara för att skalningen av räkor blev ett kollektivt nöje utan också för det trevliga sällskapet.
Wrangels grannar var helt underbara människor och fastnade för en viss person. Lisen, eller Louise som hon egentligen heter. Hon är helt otrolig. Vacker, trevlig, rolig och har en charmande stockholmsk dialekt. Vi satt nog och snackade vi bordet nästan hela kvällen och det enda jag ångrar var att jag inte träffade henne tidigare.
Vi gick tillbaka till Balear Beach och snackade och mös lite och hade det väldigt trevligt. Lite sorgligt dock att det var sista kvällen. Men stunden ute på balkongen med den stjärnklara himlen ovanför och vattnet flytandes bara ett stenkast utanför hotellet tillsammans med Lisen, den stunden skulle jag aldrig vilja byta bort mot något.
Det tråkiga är att hon bor i Stockholm och jag bor i Malmö. Vi kommer ju definitivt ha kontakten kvar med varandra och jag hoppas vi träffas så ofta om möjligt.

Klockan började närma sig sju och det var dags för mig och gren att åka hem till vårt hotell då vår buss skulle hämta oss klockan 8. Dyr taxi hem, dock i expressfart.



Dag 8 Lördag - Hemfärden

Det blev
som ni kanske förstår ingen sömn denna natten och jag och Gren packade våra sista grejer innan vi gick ut och satte oss vid receptionen. Trött så in i helvete va man också.
Hemresan blev lugn och bra trots att piloten verkade lite osäker i landningen. Aja, vi kom ner helskinnade i alla fall.
Och därmed var den absolut roligaste och minnesvärda resan avslutad och jag hoppas innerligt att det blir en likadan nästa år.

Tack Tonny för att du trots utjatade skämt höll stämningen uppe och såg till att det inte blev någon död sekund när vi var igång och festade.
Tack Kula för att orkade stå ut att dela rum med mig och för att du lät oss spela andra låtar än dina.
Tack Gren för att du tog hand om gruppen och såg till att ingen lämnades helt ensam.

Tack också til Wrangel, Artur, Wingman, Mark, Erik, Martin, Danny, Bjergan, Svenne, Tompa, Maggi, Emma, Bea, Frida och Camilla för att ni har varit utomordentligt grymma när det kommer till Partaj och fest. Assköna allihopa.

Och ett speciellt TACK till Lisen som upplevde den allra vackraste stund i mitt liv hittills med mig. Vi ses snart.!

//Martin Nerbring\\  Over and out!

MAGALUF!

Magaluf

 Är nu hemma från Magaluf igen och är något trött men jag är fortfarande helt lyrisk över resan. Det är bara timmar sedan jag var på Mallorca i solen och hade det skönt och visst tycker jag att det är skönt att vara hemma igen men fyfan vad jag skulle vilja vara i Magaluf ett par dagar till.
Tänkte här skriva en del om vår resa dit. Detta är inte allt och upplevelsen går inte att beskriva med ord här. Magaluf måste upplevas för att man ska förstå hur jävla grym det är.


Lördag 21/7 - Ankomstdag

Tidig uppstigning på lördagen inneb en sömnig resa till Magaluf. Halv fem hämtade Kula mig på parkeringen här hemma. Tonny och Gren åkte till flygplatsen för sig själv så vi skulle mötas där.
Artur, Wrangel, Wingman och de tre Kristianstadbornahade redan anlänt till Sturup när vi kom dit.
Aja, incheckningen gick bra och vi kunde gå och sätta oss och vänta på att få borda och sedan lyfta.
Efter en något seg väntan lyfte planet. Jag och Kula fick det lugnt då vi hamnade i främre delen av planet och Tonny och Gren i bakre tillsammans med Wrangel o company.

Vid 13 tiden kom vi fram till vårt hotell. Montenova Studios, ett hotell som bara var tvåstjärnigt men när vi kom dit så såg det helt okej ut.

Efter inkvarteringen stannade vi på rummet en stund för lite vila och lite chill. Bara för att få andas ut innan vi gav oss ut på en liten utforskning av området och en liten bit mat. Vår första måltid i Magaluf blev några halvfärdiga hamburgare. De var dock goda och passade utmärkt till en fin kall San Miguel.

Resten av dagen bestod av slappande vid poolen där vi spanade in de andra hotellgästerna. Lite stockholmare, danskar, norskar och skåningar blandade i en fin mix. När vi badade så råkade jag smälla till Gren och spräckte hans ögonbryn. I Sverige hade vi nog sytt det men det sket vi i nu. Gren tog på plåster och sen va det inget mer med det.

 

Kvällen inleddes med förkrök på hotellrummet med krökspel och kortspel. Efter en massa utdelade klunkar och en hel del ?piss i ansiktet? begav vi oss till nästa förfest som ägde rum på Saganova där Bjergan, Danny och dem andra bodde. En massa folk och en hel del trevliga Karlskoga tjejer. Varmt så in i helvete va där också.

Trots värmen var jag tvungen att småflirta lite med töserna. Dem var ju så trevliga och då skulle ju klart Danny ?förstöra? detta genom att ge mig en drink bestående av Absinth, sprite och redbull. Inte alls god, dock funktionsduglig. Man blev full.

 

Kvällens huvudmål var dock Casablanca. Ett lagom stort disco med skandinavisk musik. Härligt drag är nog ett milt sätt att uttrycka stämningen på. Det var fullt ös. Riktigt najs. Speciellt när DJ:n spelade ?Alt for Norge?. Alla norska brudar gick loss till den låten. Härlig stämning. Synd att inte Sverige har en sådan låt som får alla brudar att bli tokiga och gå loss. DJ:n trodde tydligen att vi Svenskar skulle gå igång till Boten Anna. Det fick gå. Stämningen gick inte att rubba ändå. 

På Casablanca händer det saker och jag skulle ju tvunget ha min tunga i en halvmullig norskas trut. Som tur va så hände det inget mer för mig. Allt dog dock när jag blev erbjuden 30 poäng av Gren som själv hade 1 poäng på kroken. 

Jag avvisade dem 30 poängen trots att jag nog hade vunnit på dem. Men det var det inte värt. Haha. Gren däremot inkasserade lugnt in sin poäng. Tonny var dock kvällens vinnare när han inkasserade 15 poäng?


 

Dag 2

 

För första gången denna veckan vaknade vi upp till Magalufs morgonsol och det var många trötta personer i våra rum. Gren hade ju däckat med sin chipspåse, (Estrella) och tonny låg däckad, jag låg däckad och Kula låg däckad. Sen dessutom hade en valross smygit sig in i rummet och låg i Kulas säng. Lyckligtvis låg inte kula i sin säng. Han låg på extrasängen som fanns under sin egen säng. Det var länge sedan jag hade en sådan skräckfylld morgon som när jag vaknade och såg den här valrossen.

Aja, jag, kula och tonny bestämde oss för att gå ner till stranden. Gren däremot kunde inte släppa sin Estrella så vi andra tre gick ner utan honom.

Vi inledde med ett dopp i det ordentligt saltade vattnet. I och med salthalten blev det inget långvarigt dopp. Vi gick upp och solade lite innan vi gick till Roger´s och käkade frukost.

Efter en stund smög sig även Gren ner till resturangen och han såg inte så pigg ut. Han var tömd på både energi och annat.

Efter frukosten blev det en tur med en trampebåt. Vi betalade 9? för en timme men det blev snabbt långtråkigt och därför så stannade vi bara ute i typ 20 minuter och det var så länge p.g.a. tonny och kula styrde oss rakt in linan som avskärmar trampebåtarna från de vanliga badarna.

När vi kom loss så styrde vi mot land igen och gick upp och hemåt.  Resten av dagen blev slapp och det ägnades lite sömn någon timme för att ladda inför kvällen.

 

Kvällen som följde började som kvällen innan. Förkrök at our room och god stämning. Man har inte svårt att ha trevligt med dessa grabbarna.

För första gången denna veckan blev det ett besök hos Grabbarna Grus där det var fullsmockat både inne i baren och ute bland bänkarna. I och med allt folk bestämde vi oss för att dricka upp våra drinkar för att sedan gå vidare. På vägen till Casablanca hittade vi ett ?roadkill? som Tonny tyckte att vi skulle hjälpa. Det var väldigt nobelt av honom men att dra runt på en halvt medvetslös norska är ingen hit och inget att rekommendera. Efter ett tag lämnade hon oss och vi kunde fortsätta vår kväll.

På Casablanca blev det som sig bör en väldigt trevlig kväll, synd bara att två polare var ovänner med varandra. Aja, det hindrade inte mig från att ha trevligt. Men dock blev jag lite trött och bestämde mig för att gå hem. Gren hängde på och vi gick hem medan Tonny och Kula stannade kvar för att sedan dra till Tompa och Bjergan för att efterfesta lite.

Det verkade som om jag och Gren inte var trötta då vi gick åt helt fel håll och istället för att vara hemma på en kvart, tjugo minuter så blev det nästan en timmes promenad hem.


 

Dag 3

 

Måndagen och vår tredje dag blev en seg historia. Inte mycket uträttades denna dag. Vi sov länge, åt sen frukost, sen middag, kom igång sent med kröket, kom ut sent och kom hem sent. Mitt på dagen hann vi med att gå en liten runda i Magaluf men det var det enda vi fick uträttat.

På kvällen blev det senare den sedvanliga rundan med Grabbarna och Casablanca. Men denna kvällen var jag och Gren även inne på Den Glade Viking.

Efter Casablanca bestämde jag mig för att dra hem vid halv sex.

 Dagens ord: POSSIBLE CLEANING?

Det var städtanten som sa det klockan 10 på morgonen med knacklig engelska.


 

Dag 4

 

Tisdagen va det lite mer fart på. Vi badade i poolen och solade en del och sen blev det en del biljard också. Ett najs inslag på hotellet.

Även denna dagen blev det lite vandring runt bland stånden och jag handlade nya flip-flops. Kula handlade nya skor. Ett par gula Ferrariskor.

 

Kvällens förfest skulle äga rum hos Wrangel, Artur och Wingman tillsammans med deras polare från Kristianstad och deras grannar från Stockholm. Vi gick till en Supermarket och köpte med oss en massa alkoläsk och öl som vi kunde ha med till Wrangel o dem.

Innan vi drog till Balear Beach där dem bodde hann vi med en omgång biljard. Under tiden vi spelade så blev vi uppbjudna av en norsk som hade fest på översta våningen. Fullsmockat va där när vi kom upp och det var ett litet rum så vi stannade ingen lång stund .

Taxi till Balear Beach och sen var öset igång.

Men det började lite segt, som det brukar göra på fester. Men efter lite sprit så började alla integreras med varandra. Lisen, Maggi, Camilla, Frida, Bea och Emma var alla jävligt trevliga.

 

Att man går till Grabbarna Grus verkar vara mer eller mindre obligatoriskt och det här va inget undantag. Efter ett par drinkar där gick jag och Tonny in på Papi´s där vi av den söte inkastaren blivit lovade gratis shots. Men blotta blicken av shoten fick Tonny att backa och jag fick ge bort hans snaps till en brud från Kristianstad. Efter det gick vi till Grabbarna igen där vi blev bjudna på drinkar av de tjejer vi träffat på Papi´s. Sen blev folk rastlösa och vi gick mot Casablanca. Innan vi gick in på Casablanca så gick vi in en stund på E4:an där en drink togs. Men mer än så blev det inte och ett trevligt och tempofyllt besök på Casablanca gjordes. Den kingigaste mannen på Casablanca var lätt killen nere på toaletten som serverade papper när man tvättat sig. Han bjöd även på parfym och visst hade hans dofter effekt på brudarna där uppe. J.

Återigen träffade man en norsk jente. Men denna gången såg hon faktiskt bra ut men det blev bara lite hångel en liten stund sen fick det vara nog och jag vandrade hem.



Övriga dagar kommer att uppdateras inom kort.

Magaluf - Jag längtar!

Magaluf imorgon och jag längtar så in i h******. Åker med Kula till Sturup vid fyra tiden och möter Gren och Tonny där. Antagligen kommer vi möta Artur och gänget också. Ser fram emot en rolig vecka och en skön vecka framför allt. Får hoppas man blir lite solbränd i alla fall.

Det enda konstiga är att nu när jag sticker blir det fint väder. Men det är väl egentligen inte det man åker för egentligen. Inte jag i alla fall. Jag låter kanske som en gubbe i den övre medelåldern när jag säger att jag åker för att komma ifrån all stress och allt jäktande som trots allt finns här hemma. Även om man är ledig så finns det saker som man "måste" göra. Man får inte ut det ultimata i sin ledighet. Därför är det skönt att komma ifrån Malmö och Sverige. Självklart är det en stor bonus att det är sol dit man åker också, det kan man inte sticka under stolen med. 

Vilken jädra tur at man inte valde att åka till Bulgarien i år. Det har ju inte skrivits så bra grejer om det stället på sistone. Låter inte så trevligt med ihjälsparkade och ihjälsupna turister. Förstår inte riktigt hur bulgarerna tänker? Vill dem inte ha turism i landet? Det lockar ju inte fler folk för att man sparkar ihjäl någon. 
Nä, ren idioti är vad det är. 




Har nu fyra veckors semester sen är jag inte längre anställd på Formidabel. Är inte längre en officiell kryddblandare. Skönt att sluta. Får bara hoppas det blir lika trevligt på nästa ställe. Men sen ska jag ju plugga ändå så det blir ju inte så jättemycket jobb. 




Ska packa det sista inör resan nu. Sen är det träning som gäller och efter det blir det väl till att lägga sig så att man är utvilad till imorgon. Ha det fint allihopa. 

Ciao!

//Martin Nerbring\\ Malmö, den 20 Juli 2007

image4
 

Är nervositeten befogad?

Har funderat lite. Är jag den enda som är nervös i väntan på svar från Högskolan? Det ska enligt studera.nu komma besked på måndag, den nionde och jag är jävligt nervös.
Vad händer liksom om jag inte kommer in? För så grymma är inte mina betyg så att jag kan vara säker på att kommer in. Jag kollar på Gren och Kula när jag snackar med dem om det för att se ifall man kan se nervositeten på dem. Men dem är hur lugna som helst.
Skulle inte jag komma in så innebär det ytterliggare minst ett halvårs jobbande på heltid. Och det är väl inte så dumt egentligen om man ser det ekonomiskt men jag vill inte vara kvar där jag är nu då jag finner arbetsuppgifterna enformiga och tråkiga. Jag fick ett "halverbjudande" av en tränare i Eriksfält om jag ville jobba för honom, men det är ju inte säkert att det jobbet finns kvar när jag fått besked?
Jag kan bara hoppas på att det är där ifall det skulle bli så illa att jag inte kommer in.
Antar att jag får vara nervös fram till måndag. Får försöka att inte tänka på det så mycket. Jag kan ju inte påverka det nu. 



Imorgon bitti är det bara två veckor till vårt plan lyfter från Sturup för att landa på Mallorca. Jag är grymt förväntansfull. Det kommer bli en fett ball vecka med Kula, Gren och Tonny. Ja, självklart med dem andra hängpittarna som ska med. Wrangel, Artur, Danny och många fler.
Det enda jobbiga med resan är att jag måste gå upp en aning tidigt på lördagsmorgonen när vi ska åka.Eftersom planet lyfter 06.45 så är det nog bra vi är där 1 eller 2 timmar innan. Men men vi får se hur det blir med den saken.


Helgens höjdpunkter: 
  • Big Bowl ikväll- Med Bönne, Danny, Dannys två kusiner.
  • Sofias 20 årsfest imorgon. - Är grymt excited. Tror det kan bli en toppenkväll. 
    Ha det fint allihopa! Vi synes. Ciao! //MartinNerbring

  • RSS 2.0