Tågresenär!

Här kommer en lite försenad uppdatering av bloggen. Skulle egentligen ha skett i helgen men det blev inte så. Här kommer den i alla fall:

Två dagar i rad förra veckan var jag på resande fot med tåg. I torsdags tog jag tåget till Ystad och bytte där till bussen mot Hammenhög för en liten visit hos Jessica. Första gången jag varit i Hammenhög och det var jävligt exoktiskt. Haha.
Det blev en jävligt trevlig vistelse och hembakad pizza är aldrig fel. Tiden flög dock i väg och har man en tid att passa i Malmö så blir det svårt att hinna med en kopp kaffe också.
Dagen därpå var det återigen dags att ta Ystad-tåget. Men denna gången för att stanna i Ystad. Det var hem till Andreas för lite skolarbete. Vi hann med det mesta och det blir väl rätt så bra. Fast som Andreas påpekade så är jag alltid jävligt lugn i sådana här situationer. Men det känns ibland som att det är till min nackdel. Men men, skit nu i det.
Vid 5-tiden blev det dags för att åka hem till Malmö. Tåget är jävligt drygt att åka med men det ger utrymme för tanke och reflektion.



Tänk så mycket människor som sitter på samma tåg. Som åker samma sträcka men som ibland stiger av på andra destinationer än den du väljer. Så många som går igenom samma sak som du själv men når helt olika mål. Som av samma resa upplever helt andra saker och som reagerar olika på de upplevelserna.
En del som lever i nuet. Sitter och snackar med sina medresenärer och inte har något emot att sitta kvar ett tag till.
Andra som bara längtar tills man är framme för att kunna gå av och njuta av att man tagit sig igenom den långa resan.  Sen finns det dem som önskar att dem aldrig satt sig på tåget och vill vända om.

En sak är säker: Vi kommer alla att sitta på ett tåg med en av de tre känslorna. Det är vi själva som bestämmer var vi ska hoppa av på sträckan.

Dags att käka lite nu. Vi ses kanske på resan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0